In gesprek met een aannemer In gesprek aannemer mobiel In gesprek aannemer mobiel

MIJN ARCHITECT

LUISTERT...

VERTAALT...

VERWONDERT

Als architect onderscheid ik mij door altijd door te vragen tot ik de werkelijke vraag achter de opdrachtgever ken. Ik geloof dat ik alleen op die manier tot de juiste advisering kan komen. Vaak zijn programma’s van Eisen al interpretaties van de schrijver.

Ik vind het belangrijk om de gebruiker te leren kennen en zijn vak of leefpatronen te bestuderen, om op die manier tot een oplossing te komen die echt op maat is en de gebruiker ondersteunt in zijn functioneren. Ik hou ervan om vrije ruimte te integreren in mijn ontwerpen, omdat ik geloof dat door dingen weg te laten, ruimte ontstaat en deze ruimte een belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn ontwerpen.